• Shqip

Top 💯

Buzëqeshje dhe emocione

duke buzëqeshur me fytyrë

fytyrë-dashuri

fytyrë-gjuhë

fytyrë-dorë

fytyrë-neutral-skeptik

fytyrë-përgjumur

fytyrë-jo mirë

fytyrë-kapelë

syze fytyre

fytyrë e shqetësuar

fytyrë-negative

fytyrë-kostum

fytyrë mace

fytyrë majmuni

zemra

emocion

Njerëzit & Trupi

gishtat e dorës-hapur

gishtat e dorës-të pjesshme

dorë-një gisht

gishtat e dorës-mbyllur

duart

mbështetëse dore

pjeset e trupit

person

person-gjest

person-rol

person-fantazi

person-aktivitet